Adio vointa

Hila Ovidiu

Scandal mare la Clubul de Fotbal Vointa Sibiu. Ioan Hambasan a demisionat si aduce acuzatii grave la adresa unor oameni de afaceri. Acesta spune ca  din cauza unor interese, probabil politice, clubul a ajuns in starea in care se afla si este posibil ca in 2 saptamani sa nu mai existe deloc. Ba mai mult, Hambasan este cercetat penal de catre Parchetul de pa Langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru ca ar fi incasat ilegal bani, de la Consiliul Local Sibiu.

Hambasan a declarat marti intr-o conferinta de presa ca se va retrage de la Vointa iar decizia sa este definitiva. Finantatorul echipei sibiene, acuza presiuni dure din partea unor sibieni, neexcluzand insa nici implicarea politica.  Acesta a dat insa si un termen. In cazul in care nimeni nu se va arata interesat sa preia clubul in urmatoarele 2 saptamani, echipa va fi retrasa din Liga a ll-a si se va trece la lichidare.Situatia este in aceasat perioada destul de tensionata la Vointa Sibiu, unde de curand  au descins si procurorii de la DNA.  Se pare ca in ultima vreme a cam plouat cu plangeri penale.  Asta dupa ce Curtea de Conturi  a verificat modul in care Primaria Sibiu a acordat bani Vointei. Curtea de Conturi a dispus returnarea sumei de 500 mii lei, Consiliului Local, dupa ce a stabilit ca banii nu au fost atribuiti legal echipei. La aceasta ora, Vointa mai are o datorie de aproape 100 de mii de euro. Hambasan a mai declarat ca 4 ani nu a avut deloc probleme iar din luna mai, a inceput calvarul. Finantatorul Vointa, nu exclude faptul ca ar putea fi vorba despre o implicare politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Judetean are un nou purtator de cuvant

Singura domnisoara purtator de cuvant din tara care a venit cu o ratusca la serviciu si-a incheiat marti mandatul. Timp de aproape 3 luni de zile aceasta a fost cea care a intermediat relatia dintre presa si  Consiliul Judetean. Locul ei va fi ocupat de catre Ioana Nica aflata pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro