Adapostul de caini!!!

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana va invita sa vizitati Adapostul de caini. Acolo aproximativ 180 de animalute isi asteapta stapanul. Vorbim despre catelusi deparazitati, vaccinati si tratati medical. Mai mult, pentru o sedere cat mai placuta acolo au fost amplasate chiar si bancute unde sa va puteti trage sufletul.

Cu totii avem impresia ca patrupedele comunitare nu sunt decat niste animale vesnic flamande, vesnic gata sa atace si vesnic pline de purici, paraziti si alte boli. in realitate, insa nu este absolut deloc asa.! Si daca vreti sa va convingeti de spusele noastre, poate ar trbui sa urcati intr-un weekend la adapostul de caini din Dealul Gusteritei. Acolo peste 160 de catei curati, deparazitati, vaccinati si dornici sa isi gaseasca un camin. De la inceputul anului si pana in prezent au fost adoptate 166 de patrupede. Si pentru ca excursia la adapost sa fie cat mai relaxanta reprezentantii municipalitatii au asezat acolo chiar si bancute pentru a va putea trage sufletul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC la bauturi racoritoare

In aceasta saptamana, inspectorii OPC Sibiu au efectuat mai multe controale la agentii economici din judet care comercializeaza bauturi racoritoare si sucuri. In urma neregulilor depistate au fost aplicate 3 amenzi si 7 avertismente. Aveti grija ce bauturi racoritoare cumparati. Un control efectuat de inspectorii OPC Sibiu la mai multi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro