Activitati preventive in randul elevilor

Hila Ovidiu

Politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii alaturi de la politistii de proximitate deruleaza in aceasta perioada activitati preventive in scopul prevenirii victimizarii minorilor. Activitatile sunt dedicate Zilei Interantionale a Copilului. Marti a fost randul elevilor de la Scoala 25 din Sibiu sa participe la sesiunile informative. Micutii au participat si la un concurs de desen care si-a desemnat castigatorii marti.

Aproximativ 30 de elevi ai Scolii 25 din Sibiu au participat marti la sesiunile educative realizate de catre politistii sibieni in incinta Centrului de Prevenire a Criminalitatii din Valea Aurie. Micutii au invatat despre efectele nocive ale violentei si despre cum poate fi ea combatuta. Copiilor li s-au prezentat filmulete reprezentative pentru prevenirea faptelor de violenta. Acestea au fost urmate de dezbateri. Copiii au particpat si la un concurs de desene cu tema „Violenta in randul elevilor”. Cele mai bune creatii artistice au fost premiate. De 1 iunie activitatile preventive isi muta cartierul general la Graqdinita 22. Aici copiii vor invata despre indicatoarele rutiere si vor primi planse de colorat cu teme rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploi devastatoare

Ploile din ultimele ore au facut ravagii in Cisnadie. Mai multe gospodarii au fost inundate. Disperati oamenii au cerut ajutorul pompierilor pentru a-si scoate apa din curti. Rupere de nori la Cisnadie. In mai putin de o jumatate de ora mai toate strazile orasului s-au transformat in lacuri. Disperati ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro