Acțiunile culturale, sportive și pentru tineret pe anul 2020, aprobate de către Consiliul Județean Sibiu se suspendă

stiri redactie

Luând act de măsurile restrictive impuse de starea de urgență decretată la nivel național, precum și de durata incertă a acestei situații, în cadrul ședinței extraordinare din data de 03.04.2020 a fost adoptată   Hotărârea de Consiliu Județean nr. 72/2020,

Prin aceasta se suspendă punerea în executare a H.C.J.S. nr. 51, 52, 63 și 64/2020 privind aprobarea Programului acțiunilor din domeniul sportului pentru structuri sportive de drept privat, a cererilor de finanțare pentru proiecte sportive ale structurilor sportive de drept public, înființate pe raza Județului Sibiu, a Programului acțiunilor de și pentru tineret și a Programului acțiunilor pentru cultură și dezvoltarea comunității locale în Județul Sibiu în anul 2020.

Ca urmare, până la revenirea asupra suspendării, nu se vor încheia contracte între beneficiari și instituțiile din subordinea Consiliului Județean Sibiu.

            Pentru a fi la curent cu informații de actualitate referitoare la acest domeniu, vă recomandăm să accesați periodic atât site-ul nostru, www.cjsibiu.ro, secțiunea Anunțuri de evenimente, cât și pagina noastră oficială de Facebook, https://www.facebook.com/cjsibiu/.

            Doar prin empatie, solidaritate și responsabilitate, vom reuși să depășim această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.

            Vă mulțumim pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1258 persoane izolate și un număr de519 persoane aflate în carantină, la Sibiu

Astăzi, 09.04.2020 în județul Sibiu, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 1258 persoane izolate și un număr de519 persoane aflate în carantină. La nivelul județului Sibiu în urma testării COVID-19 au fost confirmate pozitiv 90 de persoane și 349 de rezultate au fost negative. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro