ACŢIUNI IJP SIBIU

Conducea mașina fără a deține permis de conducere

          În cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat care conducea o mașină fără a deține acest drept.

          În fapt, în după-masa zilei de ieri, în jurul orei 1840, în extravilanul orașului Ocna Sibiului, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un localnic în vârstă de 33 de ani, care nu deținea permis de conducere.

          Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Trafic în condiții de ceața / Polițiștii rutieri vă recomandă:

În condițiile în care la primele ore ale dimineții ceața începe să îți facă simțită prezența, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, atunci când circulați pe autostrăzi;

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Piața Transilvania închisă în 2 noiembrie pentru Transylvanian Grad Prix. Piața se reia în 9 noiembrie!

Piața volantă Transilvania va fi închisă în data de 2 noiembrie 2019, întrucât în perioada 2 – 3 noiembrie 2019 are loc competiția de dans sportiv Transylvanian Grad Prix, un eveniment de talie mondială în dansul sportiv. Organizatorii acestui eveniment – Fantasy Dance Club Sibiu – au solicitat conducerii Consiliului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro