Actiuni comune pentru combaterea evaziunii fiscale

Hila Ovidiu

In numai 2 zile, politistii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Sibiu, impreuna cu lucratorii de la Vama, de la ITM si de la DSVSA au constatat  11 infractiuni si au aplicat 26 de amenzi. Toate acestea in cadrul unor actiuni de amploare care au avut drept scop combaterea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare de flori, comertului cu bauturi alcoolice si produse agro-alimentare, muncii nedeclarate.

In luna august, politisti din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor Sibiu au efectuat verificari pe raza judetului Sibiu in vederea combaterii evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare de flori, comertului cu bauturi alcoolice si produse agro-alimentare, muncii nedeclarate. Aceste actiuni au fost desfasurate impreuna cu reprezentanti ai Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Sibiu, Inspectoratului Teritorial in Munca Sibiu si Directiei Sanitar – Veterinare Sibiu. In total au fost constatate 11 infractiuni si au fost aplicate 26 de amenzi. Actiunile au fost desfasurate atat in piete agro-alimentare cat si in zona montana. In cadrul acestora au fost efectuate 52 de verificari, fiind aplicate 26 de sanctiuni contraventionale in valoare de 727.400 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri in valoare de 30.000 de lei, respectiv aproximativ 600 kg produse sau preparate din carne, 300 kg branzeturi, 8.000 fire de flori si 300 litri de bauturi alcoolice. Sapte persoane au fost depistate la munca fara a detine forme legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Feriti-va de accidente rutiere

Tot mai multi biciclisti devin victime ale accidentelor rutiere, deoarece nu poarta veste reflectorizante, pentru a putea fi vazuti usor de catre soferi, iar multi consuma si bauturi alcoolice. Pentru a evita orice fel de incidente nedorite, politistii rutieri sibieni le recomanda tuturor participantilor la trafic sa respecte cu sfintenie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro