ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE

stiri redactie

La data de 02 decembrie a.c., polițiștii rutieri vâlceni au acționat pe drumurile din întregul județ, în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Polițiștii rutieri au acționat utilizând 8 autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și aparatele radar portabile TruCAM.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, din care 171 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 32 de permise de conducere, din care 18 pentru viteză excesivă.

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au acționat pe Drumul Național 67, unde polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere pentru viteză excesivă, conducătorii de autoturisme fiind depistați rulând cu viteze de peste 120 km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

Exemplu:

Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat de 61 de ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe strada Ion Referendaru și a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Bărbatul s-a ales cu un dosar penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 5,78/1000 de locuitori în ultimele 14 zile (19.11 – 02.12)

Vă informăm că rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 5,78/1000 de locuitori în ultimele 14 zile (19.11 – 02.12). În ceea ce privește rata de incidență cumulată în localitățile din județul Sibiu este următoarea: UAT LOCALITATE NUMAR_POPULATIE CAZURI CONFIRMATE ULTIMELE 14 ZILE CAZURI LA 1000 DE […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro