Acoperis facut scrum

Hila Ovidiu

O casa din Sibiu a fost distrusa de flacari in aceasta dimineata. Acoperisul acesteia a ars in totalitate. Incendiul s-a produs cel mai probabil de la un scurtcircuit electric. Incendiul s-a produs in aceasta dimineata in jurul orei 07. 30 si s-a manifestat la acoperisul locuintei. Lemnul de sustinre s-a aprins aproape instant si a ars ca o torta. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a putea castiga lupta cu flacarile.
Pompierii spun ca cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu defect sau neizolat corespunzator. Flacarile au mistuit tot ce-au prins in cale pe aproximativ 120 de metri patrati. Au ars acoperisul si tot ce depozitasera oamenii in pod.
Acesta nu a fost insa singurul incendiu produs la Sibiu in cursul zilei de joi. Dupa orele pranzului in zona Vasile Milea a avut loc un alt incendiu. Acesta s-a produs in subsolul unei cladiri dezafectate. Au ars materiale textile depozitate acolo, cel mai probabil, de catre oameni ai strazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii rutiere pe toate liniile

Atentie soferi!!! Politistii sibieni vor fi in weekend in strada. Actiunile rutiere vor dura pana duminica la miezul noptii. Atentie, soferi!!! Accidentele rutiere deosebit de grave produse in ultimele saptamani ii scot pe politistii rutieri in strada. Oamenii legii pregatesc actiuni care au inceput inca de vineri. Raziile rutiere vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro