Accident spectaculos pe DN 14

Hila Ovidiu

Un tractorist fara permis a provocat un accident spectaculos vineri la pranz pe DN 14, la intersectia cu Viile Sibiului. Barbatul a virat brusc la stanga tocmai in momentul in care era depasit de un autoturism care circula regulamentar. In urma accidentului pasagerul din autoturism a ajuns in spital, datorita unor afectiuni cardiace agravate de socul impactului.

Trei oameni au scapat teferi ca prin minune dintr-un accident spectaculos petrecut vineri pe DN 14, in afara localitatii Sura Mare, la intersectia cu Viile Sibiului. Evenimentul s-a produs din cauza soferului unui tractor, care nu s-a asigurat inainte de a vira la stanga pentru a intra pe un drum secundar, si a izbit in plin un autoturism marca Opel, care depasea utilajul. Tractorul s-a rasturnat in sant si a tarat dupa el si autoturismul. Soferul Opelului a scapat fara nicio zgarietura, dar pasagerul din dreapta sa a fost transportat la spital, din cauza unor complicatii cardiace suferite in urma accidentului. Conducatorul autoturismului spune ca tractorul nu a semnalizat la efectuarea virajului, deoarece nici macar nu are semmnalizare. Politistii ajunsi la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul par sa ii dea dreptate soferului autoturismului, insa in urma cercetarilor au descoperit ca barbatul care conducea tractorul nu avea permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meci cu miza mare

Vointa Sibiu si FCM Targu Mures se intalnesc duminica intr-o confruntare cu o miză de sase puncte. Cele două echipe lupta pentru evitarea retrogradarii din Liga I, intr-un meci care se va desfasura la Targu Mures, de la ora 17.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro