Accident la Selimbar

Hila Ovidiu

Accident cu 6 victime la Selimbar. 2 persoane au fost ranite grav. Cu totii au ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Din primele cercetari se pare ca de vina pentru producerea accidentului este un sofer care a efectuat o manevra de intoarcere fara sa se asigure.

accident rutier(1)Accidentul s-a produs la orele pranzului. Cel mai probabil cauza producerii evenimentului rutier este efectuarea unei manevre de intoarcere fara ca soferul sa se asigure. Politistii fac acum verificari pentru a vedea care dintre soferi este vinovat. Un singur lucru este cert. 6 persoane au ajuns la spital in urma acestui accindent. Este vorba despre 2 raniti grav, care ramasesera prinsi intre fiarele contorsionate si au necesitat ajutorul celor de la descarcerare si alte 4 persoane ranite usor. Traficul in zona a fost ingreunat pentru mai bine de o ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pavel Abraham, amenințat cu pușcăria de oamenii lui Traian Băsescu

Avocatul Pavel Abraham, cel care îl apără pe fiul lui Bercea Mondial, și care a depus la DNA imaginile cu Mircea Băsescu, este amenințat de oamenii lui Traian Băsescu, cu pușcăria pentru a-l determina să nu îi mai apere pe interlopi. Oamenii lui Traian Băsescu îl amenință și intimidează pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro