Accident in gospodarie

Hila Ovidiu

Un accident banal petrecut in gospodarie, i-a adus moartea unui barbat de 46 de ani din Porumbacu de Jos. Omul a incercat sa urce in pod, pe o scara exterioara, dar a alunecat si a cazut de la cativa metri. Pana la sosirea echipajului SMURD, barbatul a decedat.

Un barbat de 46 de ani din Porumbacu de Jos si-a gasit sfarsitul chiar in Postul Pastelui, din cauza unui accident banal petrecut in gospodarie. Barbatul a vrut sa urce in podul imobilului in care locuia in chirie, si pentru aceasta a urcat pe o scara exterioara, ca sa ajunga pana la usa podului. Nu a apucat insa sa urce pana sus, ca a alunecat si s-a prabusit la pamant de la cativa metri. Speriata, gazda a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul incidentului. Insa, in ciuda eforturilor depuse de catre medici pentru a resuscita victima, aceasta a decedat. Cazul a ajuns si pe masa politistilor care au stabilit, fara dubii, ca este vorba despre un accident, nefiind alte suspiciuni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centru de Informare si Documentare la Gradinita 38

Gradinita nr. 38 din Sibiu a devenit prima gradinita din oras care are un Centru de Informare si Documentare. La deschiderea oficiala a Centrului au luat parte invitati din cadrul Primariei Sibiu, ai Inspectoratului  Scolar Judetean, dar si din partea Casa Corpului Didactic sau a Consiliului Local.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro