Accident in apropiere de Copsa Mica

Hila Ovidiu

4 persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe Drumul National 14. Vinovata pentru producerea evenimentului rutier este o femeie care a facut o depasire gresita.

indexAccidentul s-a produs dupa amiaza in afara localitatii Copsa Mica. Atunci o medieseanca a incercat sa efectueze o depasire, iar la revenirea pe banda ei a intrat in scuarul montat pe axul drumului pentru limitarea vitezei. De acolo a acrosat masina pe care o depasise iar in urma impactului atat masina pe care o conducea soferita cat si masina pe care a lovit-o au iesit in afara soselei. In urma accidentului produs de femeia de 40 de ani toti pasagerii din masina acesteia au fost raniti. Vorbim de 4 persoane care au scapat din fericire cu rani usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini bani din bugetul organizatorilor

S-a pus in dezbatere publica „Ghidul privind finantarile nerambursabile din fonduri publice pentru activitati sportive”. Noua varianta prevede o contributie de doar 15 procente pentru organizatorii de evenimente. Dupa dezbaterea publica, noul proiect va trebui sa treaca de votul consilierilor locali. Proiectul a fost postat pe site-ul municipalitatii pentru dezbatere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro