A vopsit 300 de oua

Hila Ovidiu

Joi seara, Regele Romilor a vopsit oua pentru cei 30 de nepoti pe care ii are. La resedinta lui Florin Cioaba e forfota mare in aceste zile.  Masa de Pasti va fi una imbelsugata, din care nu vor lipsi mielul la protap, si curcanul la cuptor.

La Casa Regala din Sibiu pregatirile de Pasti sunt pe ultima suta de metri. Insusi regele Florin Cioaba le-a cumparat celor 30 de nepoti jucarii, hainute si dulciuri. Joi seara au vopsit ouale, si toata familia lucreaza pentru ca masa de Pasti sa fie una imbelsugata.  Si va fi daca stam sa ne gandim ca familia Cioaba a vopsit nu mai putin de 300 de oua. In casa familiei  Cioaba, traditia spune ca primele oua vopsite trebuie sa fioe aurii.  Aceasat culoare, aduce bunastare in familie.  Langa acestea vor fi si oua invelite in staniol special, adus tocmai de la Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii la alcool

Nu beti prea mult iar daca o faceti ,, nu dormiti pe-o ureche” ca e sarbatoare iar politistii petrec. Agentii de circulatie organizeaza in aceste zile razii de proportii, pentru combaterea consumului de alcool la volan. Efectivele politiei rutiere vor fi prezente, la orele de varf, pe principalele artere din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro