A murit singur, de Pasti

Hila Ovidiu

Un batran de 69 de ani a fost gasit decedat in propria locuinta, in cea de-a doua zi de Pasti. Politistii ajunsi imediat la fata locului au stabilit pana acum faptul ca trupul neinsufletit al batranului nu prezenta urme de violenta, deci nu sunt suspiciuni de omor. Urmeaza ca examenul medico-legal sa stabileasca cu exactitate cauza decesului.

U batran de 69 de ani din Sibiu a murit singur, in propria-i casa, chiar in a doua zi de Pasti. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit de o ruda, care a chemat imediat ambulanta si a anuntat politia. Din pacate medicii nu au mai pututu face nimic pentru batran. Doar medicul legist impreuna cu criminalistii au stabilit ca trupul neinsufletit al batranului nu prezenta urme de violenta, deci este vorba despre un deces din cauze naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A intrat cu autoturismul intr-o masina parcata regulamentar

O tanara a ajuns in spital aproape desfigurata in cea de-a doua zi de Pasti. Fata a facut imprudenta sa urce in masina alaturi de un sofer baut. Tanarul de 27 de ani care conducea masina era atat de beat incat a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro