A intrat cu autoturismul intr-o masina parcata regulamentar

Hila Ovidiu

O tanara a ajuns in spital aproape desfigurata in cea de-a doua zi de Pasti. Fata a facut imprudenta sa urce in masina alaturi de un sofer baut. Tanarul de 27 de ani care conducea masina era atat de beat incat a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit intr-un autoturism parcat regulamentar pe Calea Dumbravii din Sibiu.

Inconstienta era s-o coste scump pe o tanara care a ajuns in spital cu rani grave la fata. Luni seara, fata a urcat in masina alaturi de un sofer baut, iar inevitabilul s-a petrecut. Baiatul de 27 de ani care conducea autoturismul ce se deplasa pe calea Dumbravii, dinspre Cimitir spre centru, era atat de beat incat la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit in plin intr-un autoturism care era parcat regulamentar pe marginea drumului. Atat soferul cat si pasagera au ajuns in spital. Soferul inconstient va raspunde penal pentru fapta sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transfagarasanul, blocat de stanci

Traficul rutier pe DN 7C, Transfagarasan, a fost blocat incepand de marti dimineata, datorita caderilor de stanci de pe versanti. Pietrele au inceput sa vina la vale inca de duminica seara, insa circulatia nu a fost blocata total. Marti dimineata traficul a fost blocat total cu aproximativ un kilometru inainte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro