A ars de viu in propria casa

Hila Ovidiu

Un mediesean a ars de viu in propria casa intr-un incendiu izbucnit in aceasta dimineata de la o tigara uitata aprinsa. Alte doua femei, vecine ale barbatului decedat, au ajuns la spital intoxicate cu fum.

indeIncendiul a izbucnit in aceasta dimineata, dupa ora 03.00, la o garsoniera pen strada Sondorilor din Medias. Pompierii au ajuns in cateva minute la fata locului insa din pacate pentru un barbat in varsta de 53 de ani nu s-a mai putut face nimic. Omul a ars de viu in casa. Pompierii l-au gasit carbonizat. Pompierii spun ca garsoniera a ars in totalitate. Toti locatarii blocului au tras o sperietura sora cu moartea. Doua femei au ajuns la spital intoxicate cu fum . Acestea au varste de 50 si 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eroii din "lotul Dabija" au fost pomeniti la monumentul din Cimitirul Municipal

Eroii au fost sarbatoriti si la Sibiu. Asociatia Fostilor Detinuti Politici Filiala Sibiu a organizat o ceremonie de pomenirea lotului eroilor “Dabija”, condamnati la moarte si executati de Securitate in 1949. Eroii neamului au fost comemorati asa cum se cuvine si la Sibiu. Una dintre ceremonii a fost organizata de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro