9 sibieni admisi la Scoala de Pompieri

Hila Ovidiu

Un sibian, primul admis la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila de la Boldesti! Acesta a reusit sa obtina punctajul maxim la probele de admitere. In total 9 sibieni au castigat cursa pentru a deveni viitori pompieri.

Mai bine de 30 de tineri si-au incercat norocul in speranta ca vor fi admisi la Scoala de Subofiteri de Pompieri din Boldesti. Anul acesta au fost scoase la concurs 300 de posturi. Doar 9 sibieni au reusit sa treaca cu bine peste toate probele. Acestia sunt viitorii pompieri!Primul admis este un sibian. Ciprian Bogdan a reusit sa obtina punctajul maxim la probele de admitere. Ultimul norocos declarat admis este un tanar din Vrancea care a reusit sa obtina la teste 82 de puncte din cele 100 posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferii certati cu legea, sanctionati de politisti

Ziua libera data cu ocazia Micii Uniri a fost cu ghinion pentru multi conducatori auto. Unii s-au ales cu amenzi pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie, au depasit neregulamentar sau nu au acordat prioritate iar altii s-au ales chiar cu dosare penale. Primul sofer cu dosar penal […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro