9 persoane retinute intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc

stiri redactie

Mascatii au dat iama in traficantii de droguri din judet. Au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare in timpul carora au fost vizate 40 de persoane. In urma actiunilor au fost ridicate cantitati de droguri, bani, telefoane si laptopuri iar 9 persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Politistii SCCO sub coordonarea DIICOT au descins in Sibiu si Cisnadie la persoane banuite de trafic de droguri de mare risc. In timpul controalelor oamenii legii au confiscat pliculete cu mai multe tipuri de frunze si prafuri care par a fi droguri de mare risc. De asemenea au fost ridicate de la domiciliile suspectilor cantare electronice, laptopuri, telefoane, tablete, harduri si sumele de 5225 de euro respectiv 4000 de lei.

In urma audierilor au fost retinute 9 persoane urmand ca acestea sa ajunga in fata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat preventiv dupa ce a sustras bunuri din doua autoturisme

Mascatii au dat iama in traficantii de droguri din judet. Au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare in timpul carora au fost vizate 40 de persoane. In urma actiunilor au fost ridicate cantitati de droguri, bani, telefoane si laptopuri iar 9 persoane au fost retinute pentru 24 de ore. Politistii SCCO […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro