7 morti in urma accidentelor de munca

Hila Ovidiu

De la inceputul anului si pana in prezent in judetul nostru au avut loc mai bine de 60 de accidente grave de munca. in 7 dintre cazuri s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti.

exploatare-forestieraDin cele mai bine de 60 de accidente de munca inregistrate de la inceputul anului sipana in prezent pana la momentul de fata doar 24 au fost incadrate ca accidente. Vorbim despre un caz cu deces, unul cu invaliditate si alte 22 cu incapacitate temporara de munca. Cele mai multe accidente de munca se petrec in exploatatiile de masa lemnoasa, transport si distributie de gaze dar si transportul de marfuri. Accidente de munca au loc si in industria prelucratoare auto, transport si distributie de energie electrica, industria prelucrarii lemnului, circulatie rutiera si traseu.
Anul trecut au avut loc in judetul nostru aproape 200 de accidente de munca. dintre acestea 17 au fost mortale si 3 colective. Incadrate ca evenimente de munca au fost insa doar 5 dintre cele soldate cu deces si alte 81 cu incapacitate temporara de munca. alte 108 s-au petrecut in afara orelor de lucru. Pe primul loc in topul numarului de accidente s-a situat in 2014 domeniul transportului rutier de marfuri urmat de industria prelucratoare auto si constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De la bal la spital dupa ce au consumat droguri

3 tineri din Victoria si-au vazut moartea cu ochii dupa ce au combinat alcoolul cu drogurile. Li s-a facut rau si au cazut in plina strada. Trecatorii au fost cei care au chemat Ambulanta. Misiunea echipajelor Smurd a fost insa ingreunata din cauza masinilor parcate haotic. Cei 3 tineri, scapati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro