600 de elevi vor participa la activitatile BJ Astra intre 2 si 6 aprilie

Hila Ovidiu

De multi vizitatori in saptamana scolii altfel se va bucura si Biblioteca Judeteana Astra. Aici aproximativ 600 de elevi si-au anuntat prezenta la activitatile special derulate de catre institutia de cultura. Programul “Scoala altfel” este initiat de catre Ministerul Educatiei si se deruleaza intre 2 si 6 aprilie.

Aproximativ 600 de scolari si prescolari vor trece intre 2 si 6 aprilie pe la Biblioteca Astra. Acestia vor participa la activitatile ce se vor derula in cadrul Programului “Scoala altfel”. La biblioteca cei mici vor descoperi lumea povestilor si vor putea lua pate la reprezentatii ale teatrului de papusi in timp ce scolarii vor avea ocazia sa puna in scena piese de teatru, sa participe la prezentari de carte si sa ia parte la concursuri interactive. Cu totii vor avea ocazia de a vizita ambele cladiri ce compun Biblioteca Judeteana Astra. Vorbim atat despre corpul B, cat si despre sediul vechi al bibliotecii care intre timp a fost complet renovat. In cadrul acestei saptamani copiii care vor vizita institutia de cultura vor avea ocazia sa descopere traseul pe care il parcurge o carte de la iesirea din editura si pana ajunge in mainile a sute poate chiar mii de cititori. Pentru elevii care nu stiu inca unde vor merge in saptamana in care scoala va fi altfel, lista de activitati a bibliotecii ramane inca deschisa. Toate actiunile de aici se desfasoara gratuit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Scoala altfel” se muta la CNM Astra

Programul peste 400 de copii vor lua parte la actiunile realizate de catre Muzeul Astra in cadrul programului “Scoala altfel”. Timp de o saptamana, la inceputul lui aprilie acestia vor participa la ateliere de creatie si vor beneficia de vizite gratuite in unitatile complexului muzeal. Proiectul ‘Scoala altfel” presupune absenta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro