Accident la Cristian!

Viteza a facut din nou victime! O femeie a ajuns la spital si a condamnat la moarte un biet animal dupa ce a calcat prea tare pedala de acceleratie! evenimentul rutier s-a petrecut in localitatea Cristian.

Politistii rutieri spun ca, pe fondul vitezei neadaptate o femeie in varsta de 49 de ani, a pierdut controlul masinii, a lovit o masina parcata pe marginea drumului dupa care a ajuns pe cealalta parte a carosabilului lovind un gard si un cal care a avut ghinionul de a paste in zona.

In urma impactului atat animalul cat si femeia au fost incarcerati iar pompierii s-au luptat minute in sir sa elibereze animalul dintre gard si fiarele contorsionate si femeia de la volan.

Femeia s-a ales cu cateva rani la coloana vertebrala insa animalul a fost grav ranit. In ciuda interventiei veterinarilor pentru acesta nu s-a mai putut face nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 75%, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat in judetul Sibiu

Emotiile Bacalaureatului s-au incheiat cu succes pentru aproape 75% dintre candidatii care au sustinut examenul in judetul nostru. Vorbim despre tineri care au promovat, obtinand medii peste 6. Marile surprize vinin acest an de la colegiile Brukhental si  Stanescu Valerian din Tarnava unde procentul de promovare a fost de 100%. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro