Zeci de sibieni cazuti pe gheata sau zapada

Hila Ovidiu

Gheata continua sa faca victime. De la inceputul lunii si pana in prezent au cerut ajutorul medicilor ortopezi un numar de aproximativ 50 de sibieni. Din fericire nu toti au fost cu fracturi.

Dupa inceputul de saptamana cu ninsori, vine frigul. Gheata si zapada batatorita de pe jos au bagat in spital zeci de oameni. Numai in aceasta luna numarul celor care au cerut ajutorul ortopezilor a ajuns la aprope 50 de persoane.

Pentru a evita accidentarea se recomanda curatarea trotuarelor, evitarea portiunilor cu gheata sau zapada semi lichida care este si ea foarte alunecoasa si favorizeaza cazaturilor. Celor care urca la munte pentru a practica sporturi de iarna li se recomanda sa aiba la maini fasii elastice pentru protectie si incaltaminte specifica pentru a proteja gleznele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minor cercetat penal pentru posesie ilegala de pirotehnice

Pirotehnicele folosite fara autorizatie va pot trimite in instanta! Acest lucru l-a aflat pe pielea lui un pustan in varsta de 14 ani prins cu petarde neinscriptionate. Politistii din Dumbraveni au prins in Valchid un tanar care utiliza articole pirotehnice fara drept. Petardele pe care acesta le avea asupra lui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro