Un nou sef la ISJ

0
532

Sibiul are un nou inspector scolar general. Dupa decesul lui Firu si i terimatul lui Birza, noul sef al ISJ este Emilian Marius Novac.

Sibiul are, oficial, de astazi, un nou inspector scolar general. Marius Emilian Novac a trecut cu brio toate testele necesare pentru a fi numit in aceasta functie. Este absolvent al ULBS, profesor titular al Liceului din Avrig si specialist in Management educational.

Din 1999 si pana in 2003 a fost director al Scolii Gimnaziale Avrig iar din 2003 si pana in prezent a detinut functia de director al Liceului Teoretic „Gheorghe Lazar” Avrig.

Venit la Sibiu pentru fotoliul de inspector scolar general acesta are planuri mari. Si-a propus sa faca treaba in invatamantul sibian iar “curatenia generala” incepe chiar din curtea proprie.

Noul inspector are planuri mari si in ceea ce priveste scolile din Sibiu. Isi doreste sa ghideze directorii spre aplicarea pentru proiecte europene pentru materiale didactice, isi doreste sa rezolve problema scolior fara autorizatie de securitate la incendiu si are in plan reducerea absenteismului scolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.