5 din 6

Hila Ovidiu

5 din cei 6 traficanti de dorguri prinsi la inceputul acestei saptamani au fost retinuti  pentru 24 de ore. Celui de-al saselea invinuit i s-a interzis sa paraseasca localitatea de domiciliu. In cursul zilei de marti acestia au fost prezentati cu propunerea de arestare preventiva. Reamintim faptul ca in cursul zilei de luni a fost destructurata cea mai mare retea de traficanti de etnobotanice din Sibiu.

Au fost adusi la Parchet in timpul zilei si audiati apoi pana spre seara. Vorbim despre cei 6 traficanti  de etnobotanice prinsi in descinderile de luni. 5 dintre acestia au fost deja retinuti pentru 24 de ore, in timp ce cel de-al saselea a fost lasat sa plece acasa cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Printre cei care au fost retinuti se numara si patronul magazinului de vise. Acestia au fost prezentati in cursul zilei e marti cu propunere de arestare preventiva. Reamintim faptul ca in cursul zilei de luni a fost destructurata cea mai mare retea de traficanti de droguri din judet. Aceasta fusese constitutita din 2011 si reusise sa se impuna ca lider pe piata suhstantelor halucinogene. Acestia aveau comenzi atat din Sibiu cat si pentru judetele limitrofe. In cursul zilei de luni, dar si marti mai multi consumatori au fost audiati in calitate de martori.

Prentru prinderea celor 6 traficanti a fost nevoie de 10 descinderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

5 din 6

5 din cei 6 traficanti de dorguri prinsi la inceputul acestei saptamani au fost retinuti pentru 24 de ore. Celui de-al saselea invinuit i s-a interzis sa paraseasca localitatea de domiciliu. In cursul zilei de marti acestia au fost prezentati cu propunerea de arestare preventiva. Reamintim faptul ca in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro