41 de unitati de invatamant din judet nu au autorizatie de securitate la incendiu

Hila Ovidiu

Mai bine de 40 de unitati de invatamant din tot judetul nu au autorizatie de securitate la incendiu. Reprezentantii ISU spun ca inclusiv scolile risca amenzi in lipsa acestui document. Valoarea sanctiunilor ajunge pana la 50 de mii de lei.

Lipsa autorizatiei de securitate la incendiu nu pune in dificultate doar firmele si institutiile publice ci si unitatile de invatamant. In Sibiu sunt peste 40 de scoli, licee, crese si gradinite care nu detin acest aviz.

Cele aproximativ 40 de unitati de invatamant sunt atat din municipiul Sibiu cat si din Medias, Tarnava, Selimbar, Avrig, Saliste, Ocna Sibiului, Orlat, Rasinari, Bazna, Marpod, Paltinis, Loamnes, Copsa Mica, Apoldu de Sus, Darlos, Seica Mare, Nocrich si Turnu Rosu.

Reamintim faptul ca autorizatia de securitate la incendiu este obligatorie de la inceputul acestei luni. Cei care nu se conformeaza legii risca amenzi cu valori intre 20 si 50 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olimpicii judetului premiati la Biblioteca Astra

450 de lei. Atat valoreaza un olimpic international! Atat a primit de la Inspectoratul Scolar si Consiliul Judetean un tanar care a obtiut medalia de bronz la olimpiada de Astronomie si Astrofizica. Alaturi de el au mai fost premiati alti mai bine de 40 de elevi. Olimpicii judetului au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro