40 de brazi confiscati si amenzi in valoare totala de 10 mii de lei pentru comert ilicit de pomi de Craciun

Hila Ovidiu

Reprezentantii Garzii Forestiere Brasov si cei ai Directiei Silvice din Sibiu au luat cu asalt pietele sibiene in cautarea celor care vand ilegal pomi de Craciun. Au fost confiscati zeci de brazi si s-au aplicat amenzi de 10 mii de lei.

Controalele au fost efectuate in Piata Cibin, Piata Rahovei si Piata din Vasile Aaron. Scopul actiunii a fost acela de a identifica persoanele care vand ilicit brazi de Craciun. In urma controalelor au fost prisi pe picior gresit 4 comercianti. Oamenii comercializau brazi pentru care nu detineau documente de provenienta. De la fata locului inspectorii au confiscat 40 de brazi. Acestia au fost predat Ocolului Silvic Sibiu in vederea valorificarii. Comerciantii au fost sanctionati cu amenzi in valoare de 10 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 50 de euro metrul patrat de teren in Cartierul Tineretului

Consilierii locali decid miercuri pretul pentru vanzarea terenurilor din Cartierul Tineretului. A fost propusa o suma de 52,68 de euro pe metrul patrat, suma la care se adauga si TVA. Beneficiarii terenurilor nu sunt insa obligati deocamdata sa achizitioneze pamantul de sub casele pe care si le-au construit. Majoritatea terenurilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro