4 dosare penale pentru conducere fara permis sau conducere sub influenta alcoolului

Politstii rutieri au facut de luni si pana marti dimineata colectie de soferi certati cu legea. Pe langa amenzile aprlicate, 4 persoane s-au ales si cu dosare penale. In doua dosare este vorba despre consum de alcool la volan.

Primul ghinionist incaput pe mana politistilor este un barbat in varsta de 40 de ani din Avrig. Acesta a urcat la volan fara a detine permis de conducere. I s-a intocmit dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un alt conducator auto care din cauza vitezei a pierdut controlul masinii si s-a izbit de parapetii care separa sensurile de mers pe DN1 in zona Vestem. Cand au ajuns la fata locului oamenii legii au constatat ca nici acest barbat nu avea permis de conducere.

Celor 2 conducatori auto li se adauga alti doi barbati carora le-au fost intocmite dosare penale. Este vorba despre doi soferi cu varste de 66 si 54 de ani prinsi la volan cu alcoolemii de 0,67 respectiv, 1, 37 de miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari la sectiile de votare

A inceput numaratoarea inversa pentru Alegerile si Referendumul din 26 mai. In municipiul Sibiu sunt peste 100 de sectii care vor fi amenajate pana duminica. Atentie insa au aparut si modificari in sensul arondarii strazilor nou infiintate si mutarii unor sectii dintr-o locatie in alta. Astfel,  strazile Bruxelles si Varsovia, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro