3 decese din cauza gripei

Gripa continua sa faca victime la Sibiu. Numarul cazurilor soldate cu deces a ajuns la 3. In weekend a decedat una din persoanele internat pe terapie intensiva la Spitalul Judetean. La inceputul saptamanii a venit confirmarea pentru virus gripal si in cazul unuia dintre decesele pacientilor de la Psihiatrie.

Numarul cazurilor de deces provocate de virusul gripal a ajuns la 3 in judetul Sibiu si a depasit 130 la nivel national. Victimele judetului nostru sunt persoane cu varste cuprinse intre 50 si 68 de ani.

De la inceputul anului si pana in prezent in judetul Sibiu au fost confirmate cu laboratorul un numar de 11 cazuri de gripa. Cele mai multe au fost pentru forma pandemica a virusului. La fel s-a intamplat si in cazul celor soldate cu deces.

Primul deces cauzat pe fondul gripei asociate cu alte afectiuni din judetul nostru a fost la un barbat in varste de 62 de ani din Sibiu. Ultimele doua au fost la femei cu varste de 50 si 68 de ani depistate pozitiv tot pentru virus de tip AH1 pandemic 09.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS