3 cazuri de gripa

Hila Ovidiu

3 cazuri de gripa. Atatea au fost confirmate de cand a inceput sezonul rece si pana in momentul de fata. Un al patrulea caz este trimis pentru confirmare cu laboratorul.

imagesEste unul dintre cele mai blande sezoane in ceea ce priveste gripa. Sau cel putin asa sustin medicii, care nu au primit pentru iarna 2014-2015 decat 3 confirmari cu laboratorul a cazurilor de gripa. Un al patrulea este in lucru. Cele doua cazuri de gripa de sezon au fost confirmate la un baiat de 10 ani si o femeie de 36. Un alt caz de gripa, de aceasta data de tip AH3 a fost confirmat la o femeie de 26 de ani. Un potential al patrulea caz asteapta rezultatul de laborator. Este vorba despre o femeie de 30 de ani din Cristian.
In acest sezon rece in judetul Sibiu s-au vaccinat antigripal 13.480 de persoane. Au fost consumate absolut toate dozele trimise de catre Ministerul Sanatatii pentru judetul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6 masini pradate de hoti in 48 de ore

A fost ziua si masina sparta la Sibiu. 36 de furturi din auto au avut loc de la inceptului anului si pana in prezent. Politistii spun ca uneori chiar victimele poarta o parte din vina pentru ca lasa la vedere bunuri de valoare in interiorul masinii. Furturile din auto s-au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro