237 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

237 de posturi. Aceasta este oferta de locuri de munca vacante pentru aceasta saptamana. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru operator montaj linii automate, lucratori in domeniul croitoriei si inginer de software.

Cele mai ulte locuri vacante sunt disponibile in municipiul Sibiu. Este vorba despre 169 de joburi oferite de catre 36 de agenti economici. La Agnita sunt puse la dispozitia doritorilor 41 de posturi vacante, la Medias 16, la Cisnadie 6 iar la Avrig 5. Oferta din aceasta saptamana se adreseaza atat muncitorilor calificati sau necalificati cat si persoanelor cu studii medii sau superioare. In Sibiu angajatorul care ofera cele mai multe locuri de munca este o firma care are nevoie de 21 de operatori la masini unelte semiautomate si automate. La Agnita un alt agent economic are nevoie de 10 confectioneri articole din piele si inlocuitori, dar si 26 de muncitori necalificati in industria confectiilor. In ceea ce ii priveste pe cei cu studii superioare cele mai multe posturi se adreseaza absolventilor de inginerie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termen prelungit

Lucrarile la podul din dreptul Strazii Neculce sunt putin intarziate. Ploile din luna mai au dat peste cap planurile muncitorilor. Primarul Johannis estimeaza totusi ca lucrarile ar putea fi gata in aproximativ 2 saptamani. In urma cu aproape un an si jumatate in dreptul strazii Neculce se afla un podet […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro