20 de locatii amenajate pentru afisaj electoral

Hila Ovidiu

Municipalitatea a stabilit locurile in care vor  outea fi lipite afisele electorale. Acestea sunt 20 la numar si acopera toata raza orasului. Cei care nu se conformeaza legii si distribuie materiale electorale in alte zone decat cele stabilite sunt pasibili de amenda.

Se vor amplasa afise electorale pe panourile special amanajate la Imobilul din Bulevardul Victoriei, la Cazarma 90, La scoala de pe strada Smardan, la gradinita 20 din Piata Iancu de Hunedoara, la scoala 20 de pe strada Macaralei, la scoala nr. 1 din Strand, la scoala nr. 25 de pe strada Sibiel, la scoala 21 de pe Luptei, la scoala 23 din Tiglari, la scoala 13 de pe strada Lunga, la scoala 12 din Piata Cluj, la Piata Cibin, la piata agro-alimentara din Vasile Aron, la piata Rahovei, la Colegiul Pedagogic, pe strada Ocnei, pe Bulevardul Corneliu Coposu, in Piata Garii si pe Calea Dumbravii. Afisajul electoral va fi posibil si in alte zone decat cele stabilite de municipalitate insa numai cu acordul proprietarilor sau al detinatorilor spatiului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru nerespectarea prevederilor legale privind evidenta materialului lemnos

Politisitii le-au pus gand rau agentilor economici care comercializeaza material lemnos. Un astfel de comerciant s-a ales cu o amenda de 10.000 de lei, dupa ce in gestiunea sa a fost descoperita cherestea care nu figura in acte. In cadrul activitatilor desfasurate de politistii Biroului Investigarea Fraudelor Medias impreuna cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro