2 zile de dezinsectie

Hila Ovidiu

Marti este cea de-a doua zi in care se desfasoara o noua campanie de dezinsectie. In cursul primei zile a saptamanii au fost imprastiate substante pe Calea Dumbravii, zona Cimitirului si Parcul Sub Arini. In aceasta noapte se va interveni prin cartierele sibiene.

A inceput a doua etapa de “descapusare. Prima dintre ele s-a efectuat la inceputul lunii mai, iar de la inceptutul saptamanii se desfasoara cea cu numarul doi. In aceasta seara se va interveni pe stradutele din cartiere. Actiunea de dezinsectie costa municipalitatea 126 de mii de lei la care se adauga si tva-ul. Vor fi imprastiate substante impotriva capuselor. In acest sens este recomandabil ca cetatenii sa evite aceste zone in momentul in care se face pulverizarea insecticidelor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot prins

Hotia are picioare scurte. Ne-o dovedesc politistii sibieni care au pus mana pe un hot ce tocmai furase un aparat telemetric dintr-un autoturism. Oamenii legii l-au inhatat la doar cateva strazi distanta de locul unde fusese comis furtul. Nu doar minciuna, ci si hotia are picioare scurte. A aflat-o pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro