2 noi biserici in oras

Hila Ovidiu

Anul acesta incep constructiile pentru doua noi biserici. Anuntul a fost facut de catre IPS Laurentiu Streza. Prima dintre ele va fi in zona Vasile Milea.

bisPrima dintre biserici va fi construita in zona Vasile Milea in curtea Academiei Fortelor Terestre. Cea de-a doua va fi amplasata in cartierul Hipodrom. In prima dintre ele va sluji preotul militar al Sibiului. IPS Laurentiu spune ca in Sibiu ar fi nevoie de inca 30 de biserici pentru a acoperi necesarul. Cele doua biserici vor fi construite in stil bizantin. Vor fi construite usor pentru ca nu necesita subsol sau investitii foarte mari. Pentru biserica din zona Milea vor fi doua intrari. Una din strada iar cealalta chiar prin curtea AFT ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 mii de boboci in clasa pregatitoare

De luni se da startul inscrierilor pentru clasa pregatitoare. Pana in 26 februarie fiecare scoala care are clase pregatitoare are obligatia de a organiza Ziua Portilor Deschise astfel incat parintii sa se familiarizeze cu viitoarele locatii in care odraslele lor vor face primii pasi la scoala. Anul acesta au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro