17 patroni amendati dupa ce si-au amplasat ilegal terasele in centrul Sibiului

Hila Ovidiu

Cu banii castigati in weekend isi vor plati amenzile catre municipalitate. Vorbim despre patronii de baruri din zona centrala care s-au grabit sa isi deschida terasele dar au uitat sa-si ia avize de la primarie. Pentru ca au ocupat domeniul public fara sa aibe voie, 17 patroni de terase au fost amendati.

Si au frecat mainile a profit atunci cand au vazut ca se incalzeste vremea si si-au scos imediat umbrelutele si mesele in centrul orasului. Patronii de baruri si-au amenajat terasele in asteptarea sibienilor dornici de promenada pe Corso de Sibiu insa au uitat ca spatiul public…costa. Pentru ca nu au cerut eliberarea de avize pentru amplasarea teraselor, patronii s-au ales cu amenzi. Dintre toti patronii care au activat in weekend coad 2 obtinusera aviz de functionare pe domeniul public pentru terase sezoniere. Restul de 17 care nu au putut prezenta acte conform carora au inchiriat domeniul public s-au ales cu amenzi intre 1000 si 2500 de lei. Patronii isi pot amplasa legal terasele numai dupa ce si-au depus documentele necesare la Serviciul de Administrare a Domeniului Public si Privat al Municipiului Sibiu. Taxa de inchiriere este de 3 lei pe zi pentru un metru patrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedie pe DN 14

Un copil de 14 ani si-a pierdut viata in acest sfarsit de saptamana, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 14, in Copsa Mica. Baiatul a fost grav ranit in accidentul si in ciuda eforturilor medicilor sibieni care l-au trimis de urgenta la Bucuresti cu un elicopter SMURD, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro