15 strazi licitate pentru modernizare

Hila Ovidiu

Municipalitatea scoate la licitatie inca 15 strazi. Acestea sunt impartite pe 3 loturi. Lucrarile presupun interventii la retele, iluminat public, telecomunicatii, carosabil si trotuare.

Vorbim despre strazi in mare parte de pamant. Cele 15 au fost impartite in 3 loturi. Primul dintre acestea cuprinde modernizarea si reabilitarea strazilor General Balan, Narciselor, Ion Pop Reteganu, Paltinis, Carpatilor si Margaretelor din zona Piata Cluj. Cel de-al doilea lot vizeaza strazile Turgheniev, Balantei, Laminorului si Plevnei din cartierul Lazaret. Cel de-al treilea vizeaza strazi din zona Tiglari. Vorbim aici despre strazile Ulmului, Faiantei, Zugravilor, Zidarilor si Fagului. Interventiile includ modernizarea retelelor de apa, a celor de telecomunicatii, a celor de canalizare, a iluminatului public si bineinteles a carosabilului si trotuarelor. Cei interesati sa participe la licitatie trebuie sa isi achizitoneze documentatia de licitatie. Aceasta costa 400 de lei. ofertele se pot depune pana in 23 mai la ora 10. Castigatorul va fi aflat o jumatate de ora mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Credite de 1,4 milioane de la CARP

Record de imprumuturi la CARP! Pensionarii au creditat in total 1,4 milioane de lei. Banii au fost folositi fie pentru tratamente mediale fie pentru amenajarea locuintelor. Dupa un inceput de an in care pensionarii au incercat pe cat posibil sa se  tina departe de credite si datorii, luna martie vine […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro