144 de camere de supraveghere la BAC

Hila Ovidiu

Elevii sibieni care vor da bac-ul in aceasta vara vor fi supravegheati de 144 de camere de luat vederi. Acestea vor fi achizitionate fie de scoli fie de catre institutiile de invatamantin care se sustin probele. Costul unei camere este de 60 de lei, iar imaginile stocate de pe acestea vor ajunge in arhiva scolii pentrua putea fi oricand folosite daca este nevoie.

Peste 3700 de elevi  vor tremura in aceasta vara incercand ssa treaca cu brio de examenul de bacalaureat. Inscriereile pentru seisunea din iunie vor avea loc in perioada 28-30 mai. Tinerii care vor intra in salile de examen vor fi insa supravegheati nu doar de profesori ci se de camere de supraveghere. 144 la numar pentru Sibiu. Imaginile vor putea fi oricand consultate pentru eventuale reclamatii sau contestatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot dupa gratii

Un tanar de 17 ani din Slimnic a fost retinut de catre politistii din Sibiu, dupa ce a luna trecuta a sustras mai multe bunuri din incinta unui camin apartinand unui grup scolar din Sibiu. Valoarea prejudiciului cauzat de minor depaseste 5.500 de lei. La numai 17 ani, un tanar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro