13 proiecte pe Agenda Comunitatii

Hila Ovidiu

Prima sesiune de selectie a proiectelor pentru Agenda Comunitatii a fost finalizata. Au fost nominalizate 13 proiecte. Numarul acestora poate sa creasca dupa cele 3 zile de contestatii.

indexAu fost selectate pentru finantare in prima faza un numar de 13 proiecte. Acestea sunt depuse de asociatii din Sibiu. Finantarea totala pentru Agenda Comunitatii este de 500 de mii de lei, insa nicio asociatie nu va primi mai mult de 35 de mii de lei. Sumele alocate celor 13 proiecte vor fi hotarate in ultima saptamana a acestei luni de catre consilierii locali. Au fost selectate programe social-culturale pentru educatie nonformala, proiecte care vizeaza protectia naturii, programe legate de viata comunitara, programe care promoveaza voluntariatul, programe de protectie si revitalizare a patrimoniului cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concurs pentru viitori dascali

Peste 600 de tineri viseaza sa prinda unul dintre posturile vacante din invatamantul preuniversitar sibian. Validarea dosarelor trebuie facuta in cursul zilei de vineri sau cel tarziu luni. Din pasiune sau din lipsa de alt loc de munca tot mai multi tineri din Sibiu aleg sa se indrepte catre catedra. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro