115 interventii intr-un weekend

Hila Ovidiu

A fost weekend de foc pentru cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Au avut in total 115 interventii. Dintre acestea una a fost pentru degajarea unui stalp cazut in strada din cauza vijeliei.

Record de interventii in urma apelurilor de urgenta pe 112. Cei de la ISU au avut pe weekend 115 solicitari. Majoritatea au fost de natura medicala. Una dintre cele mai importante interventii ale weekendului a fost cea de la Altana. Acolo a fost nevoie de stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje in urma unui trasnet. A ars depozitul pe o suprafata de 70 de metri patrati, 2 tone de fan si o moara de cereale. Vantul de duminica a bagat din nou in alerta pompierii. Au intervenit la Sibiu si Medias pentru a da jos tencuiala partial desprinsa de pe acoperisul unui bloc si pentru a elibera drumul dupa ce un stalp din lemn a fost pus la pamant. Tot duminica s-a intervenit la Porumbacu de Sus unde a avut loc un incendiu la o casa. Pericolul a fost mare dat fiind faptul ca in interiorul imobilului se aflau 2 butelii cu gaz si oricand se putea produce o explozie. Casa a ars din temelii. In aceasta dimineata doua echipaje de pompieri au intervenit la Cisnadie penru stingerea unui incendiu pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu neizolat corespunzator. Nici cei de la SMURD nu au avut liniste in weekend. Au intervenit ijn 42 de cazuri la Sibiu. dintre acestea 4 au fost accidente rutiere si 2 solicitari de transport catre elicopter. Au mai fost 9 interventii la Medias, 7 la Miercurea Sibiului si 14 la Avrig.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

32 de kilograme de monede, stranse in scop caritabil

100 de sibieni au alergat pentru primul constructia primului spital oncologic pediatric din tara noastra. Cu mic cu mare, sportivii de ocazie au reusit sa stranga doar din taxa de participare suma de 500 de euro. Actiunea a avut loc concomitent in 16 orase din Romania. Aproximativ 100 de sibieni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro