1100 de locuri de munca la Bursa Generala

Sute de sibieni si-au incercat norocul vineri la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Actiunea s-a desfasurat concomitent in toata tara. La noi au fost disponibile aproximativ 1100 de locuri de munca. Tot vineri, in premiera, s-a desfasurat si Bursa Internationala a Locurilor de Munca, eveniment la care au fost prezenti consilieri din diferite tari care au stat de vorba cu sibienii si le-au explicat oferta si conditiile de munca din tarile pe care le-au reprezentat.

Vineri in Sibiu si in toate celelalte judete ale tarii a avut loc Bursa Generala a Locurilor de Munca. Scopul acestei actiuni este combaterea si prevenirea somajului. Masura este destinata tuturor categoriilor de persoane care se afla in cautarea unui loc de munca. In judetul nostru angajatorii au pus la bataie aproximativ 1100 de posturi vacante. Ca o noutate, in cadrul actiunii ce a avut loc la nivel de tara, la Sibiu s-a mai desfasurat si Bursa Internationala a Locurilor de Munca. Aici recrutori din trei tari europene au venit sa stea de vorba cu potentialii angajati si sa le prezinte oferta si conditiile de munca in tarile pe care le-au reprezentant. In ceea ce-i priveste pe sibieni cu totii au sperat ca in cadrul bursei isi vor gasi locul de munca la care au visat, indiferent daca acesta este in tara sau in afara ei. Angajatorii au fost insa pe cat se poate de multumiti. Si asta pentru ca au avut de unde alege. Au facut colectie de cv-uri iar cei care se potrivesc cerintelor postului vor fi sunati si de ce nu chiar angajati. Cele mai multe locuri de munca puse vineri la bataie au fost pentru persoane cu studii medii. Este vorba despre 928 de posturi din oferta totala. Restuol de 182 s-au adresat celor cu studii superioare si au vizat in mare parte absolventii de inginerie.

One thought on “1100 de locuri de munca la Bursa Generala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil mort, fara identitate

Un copil in varsta de aproximativ 5 ani a fost gasit mort intr-un sac de gunoi. Cadavrul sau zacea de cateva zile sub podul de cale ferata din Cartierul Vasile Aron. Mai grav este faptul ca nimeni in Romania nu a reclamat la politie disparitia vreunui copil. Anchetatorii incearca acum […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro