10 noi autobuze

10 noi autobuze vor fi puse in urmatoarele saptamani in circulatie pe traseele Tursib. Cele mai noi masini care ii vor transporta pe sibienisunt produse in tara noastra. Pretul unui singur autobuz a fost de aproximativ un milion de lei.

Noile autobuze au o lungime de 12 metri, 3 usi de acces, podea joasa si rampa speciala pentru carucioare si motor Euro 6. Sunt dotate cu 28 de locuri pe scaune si 73 in picioare. La acestea se adauga si loc special pentru scaun cu rotile.

In ceea ce priveste partea „smart” noile masini pot fi urmarite pe traseu in timp real pentru ca sunt prevazute cu gps, pot oferi internet gratuit si pot ajuta la prinderea eventualilor hoti din mijloacele de transport public. Fiecare masina este dotata cu camere de supraveghere. In plus, pentru turisti autobuzele sunt dotate cu panouri de afisaj iar informatiile sunt dublate vocal.

Municipalitate sibiana intentioneaza ca in perioada urmatoare sa realizeze, pe fonduri europene si nationale, inca 3 achizitii. Este vorba de 40 de autobuze cu gaz comprimat, 5 microbuze electrice pentru centrul orasului si inca 9 autobuze electrice care sa fie platite de catre Ministerul de resort.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS