10 milioane de lei pentru scolile din Sibiu

10 milioane de lei! Atat investeste primaria in unitatile de invatamantin acest an. Interventiile vor dura si dupa inceperea anului scolar in unele unitati de invatamant.

Sunt gata lucrarile de reabilitare a fatadei si acoperisului la Scoala 8, reparatiile de la acoperisul atelierelor Colegiului Independenta, lucrarile de instalatii, apa, electricitate si canalizare pentru gradinita 33, instalatia termica de la gradinita 14, instalatia de gaz la gradinita 17 dar si lucrarile necesare pentru obtinerea autorizatiei ISU in gradinitele 22, 28 si scoala 18.La acestea se adauga lucrari de reabilitare a gardurilor, portilor de acces si sistemelor de drenaj.

Vor contina lucrari pana dupa primul clopotel lucrarile de la 4 unitati de invatamant. Prima dintre ele este cea de reabilitare a instalatiei de apa la Gradinita 15 unde interventiile trebuie sa fie gata pana in 21 septembrie. Pana in 23 septembrie trebuie sa fie finalizate si lucrarile de reparatii ale gardului gradinitei numarul 20. Tot in luna septembrie vor fi gata si lurarile de reabilitare a atelierului de la Colegiul Tehnic Independenta. Aici invata de obicei cei care au optat pentru sistemul de invatamant dual.

Cea mai ampla lucrare desfasurata la momentul de fata este cea de mansardarea Scolii Regina Maria. Lucrarile la aceasta vor dura pana in decembrie.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS