10 infractiuni la regimul rutier

Hila Ovidiu

Politistii rutieri n-au avut liber de sarbatori. Oamenii legii au fost cu ochii pe cei care au consumat alcool si apoi au urcat la volan, dar si pe cei care au urcat la volan fara permis. Cei aflati in cauza s-au ales cu dosare penale.

Politistii rutieri au avut de-a face in zilele de sarbatoare cu petrecareti aflati la volan, soferi fara permis sau persoane cu masini cu numere false. Astfel, oamenii legii au sanctionat 6 persoane depistate la voland dupa ce consumasera bauturi alcoolice, doi conducatori auto ce se aflau in trafic la volanul unor masini neinmatriculate sau cu numar fals de inmatriculare si 2 conducatori auto aflati la volan desi acestia nu detineau permis de conducere. Cei zece sunt cercetati penal pentru infractiuni la regimul circulatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mansarda unei cabane a ars aproape in totalitate

O cabana a luat foc si a ars aproape in intregime. Pentru stingerea si lichidarea incendiului a fost nevoie de interventia a patru autospeciale ISU. Mansarda cladirii aflata in localitatea Bradu a fost mistuita de flacari aproape in totalitate. Incendiul a izbucnit din cauza unui cos de fum deteriorat. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro