“Rock of Ages” la “Arta”

Hila Ovidiu

Cinematograful “Arta” din Sibiu va invita in aceasta saptamana sa va relaxati cu o comedie musicala romantica, care este de fapt o adaptare a unui celebru musical de pe Broadway. Pe langa faptul ca din distributia filmului fac parte nume celebre precum Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin si Tom Cruise, filmul are in coloana sonora  muzica rock de calitate a anilor ‘80-’90.

Reputatul regizor Adam Shankman aduce pe marile ecrane comedia muzicala “Rock pentru totdeauna”, o senzationala adaptare a musicalului care a facut cariera pe Broadway. Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oras provincial, Sherrie si Drew, care se intalnesc intamplator pe Sunset Strip in timp ce incercau sa-si implineasca visul de a deveni celebri. Idila lor plina de incurcaturi este redata pasional pe ritmurile unora dintre cei mai iubiti cantareti de rock, cum ar fi Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake si multi altii.
Cei doi indragostiti sunt interpretati de Julianne Hough si debutantul Diego Boneta, in timp ce distributia filmului este completata de nume consacrate ale cinematografiei internationale precum Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin si Tom Cruise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incasari mari la Finante

Veniturile bugetare realizate de Directia Generala a Finantelor Publice a judetului Sibiu in primele sase luni ale acestui an au atins cifre record. Astfel, in perioada ianuarie, fiscul sibian a incasat cu 9,19% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. In plina perioada de recesiune, fiscul sibian a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro