“Jocurile foamei – The Hunger games” la cinematograful “Arta”

Hila Ovidiu

In aceasta saptamana, la cinematograful “Arta” din Sibiu puteti viziona un film SF de superactiune, care ii are in rolurile principale pe Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson. “Jocurile foamei- The Hunger games”, este un film regizat de Gary Ross, dupa o ecranizare a romanului semnat de Suzanne Collins.

Filmul  “Jocurile foamei – The Hunger Games” este practic o ecranizare a  primei parti din populara serie de romane pentru si cu adolescenti semnate Suzanne Collins.
Eroina principala este Katniss Everdeen (jucata de Jennifer Lawrence, actrita nominalizata la Oscar anul trecut pentru rolul din „Winter’s Bone”). Ea traieste intr-o lume post-apocaliptica in tinutul Panem care se afla pe teritoriul disparutei Americi de Nord. Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si… viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Extragere speciala la Loto, de Pasti la Loto

Desi potul cel mare l-a Loto a fost castigat, Loteria Romana a suplimentat castigurile pentru extragerea speciala de Pasti. Pana atunci insa, puteti lua un bilet pentru extragerea de duminica, unde castigurile pot fi deloc de neglijat.   Desi premiul cel mare de la categoria I la Loto 6/49  a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro