“Barbatii in negru” se intorc la “Arta”

Hila Ovidiu

In aceasta saptamana cinematograful “Arta” din Sibiu va invita la o super-comedie sf de actiune. “Men in Black 3” ii are in rolurile principale pe Will Smith si Tommy Lee Jones.

In “Barbati in negru 3”, agentii J – Will Smith si K  – Tommy Lee Jones revin… in timp. J a vazut o multime de lucruri inexplicabile in cei 15 ani petrecuti impreuna cu oamenii in negru, dar nimic, nici macar extraterestrii, nu l-au lasat mai perplex decat partenerul lui teribil de sucit si morocanos. Dar atunci cand viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare, Agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca in univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata,  secrete care se vor dezvalui treptat pe masura ce J actioneaza in echipa cu tanarul agent K – Josh Brolin, pentru a-si salva partenerul, agentia si viitorul omenirii. Filmul este prezentat Columbia Pictures prezinta, in asociere cu Hemisphere Media Capital si este regizat de Barry Sonnenfeld. Rolurile principale sunt interpretate de Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg si Emma Thompson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Artbutique editia cu numarul 10

Weekend dedicat artei handmade la Sibiu. Pana duminica seara la Habitus se desfasoara cea de-a zecea editie a Targului ArtButique. 35 de artisti din intreaga tara au venit sa-i incante pe sibieni cu produse de design vestimentar, bijuterii si chiar…produse cosmetice. Fie ca vreti sa faceti cuiva un cadou cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro