“Amendate” cu flori

Hila Ovidiu

Politistii rutieri sibieni nu renunta la traditie. Si in acest an, de 8 Martie, oamenii legii au “amendat” femeile in trafic cu cate o floare. Agentii de politie au trecut cu vederea si micile abateri cum ar fi vorbitul la telefon in timpul sofatului, si s-au multumit doar sa le avertizeze pe soferitele imprudente.

Asa au intampinat de politistii sibieni soferitele in trafic, de 8 Martie.  Oamenii legii s-au postat pe arterele intens circulate din Sibiu si au tras e dreapta conducatoarele auto pentru a le oferi o floare si un gand bun, la inceput de primavara. Toate soferitele oprite au fost absolut incantate de gestul politistilor. Special de 8 Martie, politistii au trecut cu vederea micile abateri ale soferitelor, si s-au multumit sa le dea doar cate un avertisment, insotir de o floare. Pentru politistii rutieri sibie i a devenit o adevarata traditie ca de 8 Martie sa ofere conducatoarelor auto cate o floare si sa le ureze o primavara frumoasa, fara incidente rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Afacere” banoasa de 8 Martie

Comerciantii de flori si-au frecat mainile a castig de 8 Martie. Piata de Flori de langa Piata Teatrului a fost luata cu asalt inca de la primele ore ale diminetii de catre barbatii care au tinut neaparat sa ofere o floare sotiilor, prietenelor, mamelor, surorilor, colegelor sau altor femei apropiate. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro