Ziua Portilor Deschise la Ajofm

Hila Ovidiu

Cei care au trecut vineri pragul Agentiei Judetene pentru Ocuaprea Fortei de Munca au avut parte de o surpriza de proportii. Acestia au putut vizita intreaga institutie si au putut vedea efectiv cum se lucreaza acolo. De 1 iunie, Ajofm Sibiu a sarbatorit Ziua Portilor Deschise.

Cei care au avut vineri treaba la Ajofm au fost intampinati intr-un fel ceva mai special. Si asta pentru ca aici de 1 Iunie a fost sarbatorita Ziua Portilor Deschise. Prin aceasta actiune, institutia si-a propus sa intre in interactiune cu publicul, sa le ofere oamenilor ocazia de a vizita institutia de a cunoaste angajatii, de a vedea cum se lucreaza efectiv acolo si de a primi raspunsuri la diverse intrebari. Aici oamenii au putut beneficia de consultanta pentru gasirea unui loc de munca, pentru inceperea unei afaceri, pentru calificare sau recalificare profesionala, somaj si multe alte probleme cu care sibienii se confrunta la tot pasul. Ziua Portilor Deschise a fost benefica si pentru angajatori. Acestia au putut afla vineri despre legislatia in vigoare si beneficiile pe care le obtin in urma angajarii de persoane ce provin din categorii sociale defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Chinezi” in devenire

Copiii de la Scoala „Regele Ferdinand” din Sibiu se saluta si se prezinta in  limba chineza. Peste 100 de pusti invata de mai bine de doua luni aceasta limba de la profesoarele de la Institutul Confucius din Sibiu, insa tot mai multi elevi s-au aratat dornici sa inceapa cursurile. Copiii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro