Ziua Pompierilor din Romania

Hila Ovidiu

Prietenii pompierilor au fost premiati joi in cadrul unei ceremonii fastuoase. Tot atunci o parte din angajatii ISU cu acte in regula au fost inaintati in grad. 13 septembrie este ziua in care pompierii din intreaga tara sunt in sarbatoare.

Ziua de 13 septembrie a fost una de sarbatoare pentru pompierii din intreaga tara. Acestia sarbatoresc in fiecare an inainte de mijlocul primei luni de toamna Ziua Pompierilor. La a Sibiu, in Piata Mare, au fost celebrati 164 de ani de la batalia din Dealul Spirii. Ziua de 13 le-a adus noroc in acest an atat pompierilor care au fost inaintati in grad pentru meritele deosebite pe care le-au avut cat si pentru copiii din 2 scoli sibiene. Cei din urma au fost recompensati pentru rezultatele obtinute la concursuri pompieresti. Copiii au fost extrem de incantati sa faca parte din proiectul “Prietenii Pompierilor” acestia spun ca deja stiu ce vor deveni atunci cand vor fi mari! Desi este greu, multi dintre ei spun ca vor face parte din randul luptatorilor cu focul. Premiati au fost si pompierii care fac parte din serviciile de voluntariat.Ceremonia s-a incheiat asa cum era de asteptat cu o defilare a efectivelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Capitan Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mort la spital

Durere fara margini intr-o familie din orasul Agnita. Mezinul familei Barsan, de 24 de ani,  a ajuns la spitalul din Sibiu dupa ce s-a taiat la mana dreapta in timp ce schimba o fereastra. Parintii au sperat ca totul se va termina cu bine dar dupa ce baitul a intrat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro