Ziua persoanelor cu dizabilitati

Hila Ovidiu

Joi s-a sarbatorit la Sibiu Ziua Persoanelor cu Dizabilitati. Evenimentul a fost marcat printr-o intreaga suita de actiuni ce s-au derulat la Sala Transilvania. Vorbim despre muzica, demonstratii de indemanare si multa voie buna. Petrecerea a inceput la ora 10.00 la Sala Transilvania din Sibiu. Zeci de persoane cu dizabilitati au vrut sa demonstreze de ziua lor ca sunt de fapt niste oameni cu totul speciali si ca, desi au nevoi speciale, pot da dovada de creativitate si talent. Primii curajosi au destins atmosfera cu un recital de colinde. Alaturi le-au fost si reprezentanti ai autoritatilor locale. Cei mai talentati tineri au facut demonstratii de hand-made.
Petrecerea a durat cateva ore bune. Alaturi de tinerii cu dizabilitati au fost actori sibieni, dansatori si alti artisti. Cu totii s-au distrat impreuna si au facut dintr-o simpla zi de joi una cu adevarat speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Portiunea Saliste-Cunta inchisa pana in vara

Ne luam adio pana la vara de la circulatia pe intreaga autostrada dintre Sibiu si Orastie. Portiunea dintre Saliste si Cunta va ramane inchisa cel putin pana la mijlocul anului viitor. Tronsonul de autostrada inaugurata anul trecut in 14 noiembrie va ramane inchis cel putin o jumatate de an. Vorbim […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro