Ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor rutiere

Hila Ovidiu

Victimele accidentelor rutiere au fost comemorate luni de catre politistii sibieni. rutierii au mers la Seica Mare unde au amplasat pe o platforma un autoturism facut zob in urma unui accident rutier. Actiunea a avut ca scop constientizarea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci cand conduc cu viteza, consuma alcool inainte de a urca la volan si nu respecta normele rutiere.

Politistii de la prevenire si rutierii au derulat luni o ampla actiune cu puterenic impact emotional destinata prevenirii accidentelor rutiere. Acestia au amplasat pe DN 14 in zona localitatii Seica Mare o masina provenita dintr-un grav accident rutier soldat cu morti. Prin acest demers oamenii legii au sperat ca ii vor convinge pe sibieni sa circule cu mai multa prudenta. Pe langa pliante cu caracter preventiv, micutilor aflati in masinile care au tranzitat zona pe parcursul derularii evenimentului au primit jucarii de plus care infatiseaza politisti. Ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor de circulatie se marcheaza in fiecare an incepand cu anul 2005.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jurnalistii "urecheati" de catre preoti cu ocazia Intrarii in Biserica a Maicii Domnului

A fost sarbatoare mare luni pentru toti crestinii. S-a praznuit Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Sarbatoarea aminteste de momentul in care Nascatoarea a fost dusa de catre parintii sai in locasul sfant pentru a fi scolita. Preotii au profitat de prilej pentru a-i indemna pe credinciosi sa vina mai des […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro